Terugkijken: webinar 'Het nieuwe GLB en de transitie naar toekomstbestendig boeren'

Als ambtenaar kan je met het nieuwe GLB kansen creëren voor boeren in transitie. Daar praatten we over op 17 februari in een webinar. Heb je hem gemist, of wil je hem nog eens terugkijken? Dat kan nu!

Het programma is samengesteld door het programma GLB-NSP, namens ministerie van LNV, IPO en de Unie van Waterschappen. Vanaf 2023 treedt het nieuwe GLB in werking. Onlangs is het Nationaal Strategisch Plan door Nederland ingeleverd in Brussel. In dit webinar gingen we in op wat dit NSP inhoudt en verkennen we met elkaar de kansen.

Terugkijken

Kijk de webinar en verschillende sessies terug via deze afspeellijst op YouTube.

Presentaties

Je vindt de gebruikte presentaties tijdens de webinar hier terug.

Meer over het programma

Meer informatie over het programma vind je terug in ons eerdere nieuwsbericht over de webinar.

GLB Nationaal Strategisch Plan is een samenwerking van: