Informatiebijeenkomsten over nieuw GLB

Het nieuwe Gemeenschappelijk landbouwbeleid (GLB) is in aantocht. Het nieuwe beleid biedt kansen en mogelijkheden om bij te dragen aan verduurzaming van landbouw, natuur en milieu. Maar wat betekent dat voor u? Meerdere provincies organiseren binnenkort fysieke bijeenkomsten om u hierover te informeren.

De provincies willen graag met u in gesprek over hoe u tegen de nieuwe ontwikkelingen aankijkt. Want wat betekent het nieuwe GLB voor u als agrariër? En hoe kunt u bijvoorbeeld de nieuwe eco-regeling inzetten? Dit en meer komt aan bod tijdens de informatiebijeenkomst. Ook zijn er sprekers van LNV en RVO om het nieuwe beleid toe te lichten. Meld u hieronder aan voor een bijeenkomst bij u in de regio.

Data en aanmelden

Een lijst van mogelijke data per provincies vindt u op de website van RVO. Daar vindt u ook de aanmeldlinks.

GLB Nationaal Strategisch Plan is een samenwerking van: