Congres over veranderingen en kansen nieuw landbouwbeleid: De Bodem als Basis

Welke veranderingen komen er op de landbouwsector af als het nieuwe Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB) vanaf 2023 in werking treedt? En welke kansen levert het op voor de boeren? Hoe stuur je met de bodem?

Dit en meer komt aan bod op het congres ‘Kansen van het Gemeenschappelijk Landbouwbeleid en de Bodem als Basis'. Dit congres vindt van 12 tot en met 14 oktober plaats op het Ecomunitypark in Oosterwolde. Het programma bestaat uit toonaangevende sprekers uit binnen- en buitenland, workshops, uitwisseling van ervaringen tussen vakgenoten, bodem-beleefsessies en bedrijfsbezoeken. De eerste dag is de voertaal Nederlands, het internationale programma 'The Added Value of the Organic Farmer' op 13 en 14 oktober is in het Engels. Mensen kunnen zich voor verschillende programmaonderdelen aanmelden. 

Voor meer informatie, kijk op toekomstbestendigboerennoordnederland.nl.

GLB Nationaal Strategisch Plan is een samenwerking van: